måndag 21 juni 2010

Intressanta synpunkter på Sveriges utveckling...

Anders Edwardsson funderar över 10 beslut som förstörde Sverige... Tänkvärt.

Läs här

1 kommentar:

Johan Westerholm sa...

Mary

Inte på ett enda ställe skriver jag det ord du använder. Du bör läsa mitt inlägg noga och vad jag adresserar.

Inte på ett enda ställe anklagar jag Carl Bildt för det brott du påstår att jag anklagar honom för, däremot konstaterar jag att han satt i styrelsen för ett bolag under en period som nu är föremål för förundersökning.

Enligt ABL och BrB 22:6 så har styrelsen ett ansvar om det är så att bolaget varit medvetna oom övergrepp och dragit ekonomisk vinning. Lyssna gärna på professorn i folkrätt Ove Bring på SR/Studio Ett. Lärorikt om inte annat.

Du tar däremot ut svängarna. Rejält genom att inte läsa och lyssna.

Min adress var att detta påverkar bilden av Sverige. Och i skrivande stund så når denna nyhet ut till 500 miljoner läsare via AP, Reuters, AFP, Voice of America samt India Times för att nämna några.

Skall Carl Bildt kritiseras för något i det här läget är det för att han haft dåliga, nästintill urusla, medierådgivare.

Att ha anat vad som kanske skulle kunna hända i en veckas tid och sedan kalla till presskonferens tio minuter innan den startar fick svidande kritik av såväl SR som TV4. Det var inte alla journalister som ens hann läsa kallelsen eller inbjudan.

Tyvärr Mary, även om alla dessa nyheter som nu når en halv miljard läsare så vore det bättre om du gjorde som sist vi utmanade i denna debatt, du passade då på frågan.

Den kommer nu att leva sitt alldeles egna liv.

mvh

Johan