tisdag 29 juni 2010

Vilka bloggare är bra...

Kent Persson utmanar oss denna vecka med att fundera vilka bloggare som är bra. Det är en jättesvår fråga. Kan inte besvaras rätt upp och ned. För mig är alla bloggare jag har kontakt med bra. Det är själva idén med bloggandet på nåt sätt, att man har kontakter och blir inspirerad av andra. Min lista på gulliga bloggare får det bli. En och annan är dum och vill bara göra illa och får inte vara med här. De är dock väldigt väldigt få.

En bra bloggare är en person som tycker och resonerar och rur sig, tar till sig, refuserar, kritiserar i sak ,inte i person. Då min blogg i huvudsak är inriktad på politiska frågor så blir det mest den typen av bloggar jag läser. För mig är bloggandet gemenskap och personlig utveckling. Jag tycker om mina bloggkompisar oavsett om de är röda eller gröna eller lila. Tycker att respekten för personer är viktig och att man kan glädjas åt varandras framgångar. Retas lite är Ok men att vara dum mot enskilda personer går bort. Nu finns det dessvärre internettroll och det händer att man fastnar i deras garn, tyvärr. Men det är ändå inte så ofta för det mesta så är det bara kul.

Till att börja med så är det förstås alla vänner på gruppbloggen moderata perspektiv. Edvin Kent Thomas Tokmoderaten Lotta och Borgarbarnet. Mina krönikörskompisar från S-gänget måste absolut med här. Det är Peter Andersson,  Johan W  Peter Högberg Soilander Seved Monke. RoseMarie lärde mig blogga, hennes Kulturbloggen är energisk, alltid uppdaterad och ibland så socialdemokratisk på det där vi hatar högernsättet så att jag tappar andan. Alliansfritt Sverige - hopplösa killar som måste hållas efter ;-), man vet aldrig vad de hittar på.

Gulliga och goa vänner från olika inriktningar är killarna på Livbåten Annica Beijbom Amanda Brihed Farmor Gun Emma på Opassande Christian Engström Rick Falkvinge Scaber Nestor HAX Mark Klamberg Karl Sigfrid Henrik von Sydow  Sofia Arkelsten Per Hagwall André Assarsson och många många fler... Det går inte att ta upp alla, de som finns i min bloggrulle är alla intressanta personer...

Självklart läser jag moderata bloggar av olika slag också, absolut. Gunnar Hökmark och Pär Henriksson kommunikationschefen förstås. Göran Pettersson,  Erica Lejonroos, Judit Burda,


Politometern

Inga kommentarer: