fredag 27 augusti 2010

Nu skriver jag valdagbok...

Under valrörelsen händer det saker i stort och smått. I valdagboken på lokalbloggen får ni veta det småttiga, en slags valdagbok med personlig prägel som jag inte någonsin tänkt skriva. Men nu är det val och kanske att det roar någon med personliga reflektioner och beskrivningar av det lilla.

Valdagboken på Österåkerskaramellen

allt har sin tid här världen.

5 kommentarer:

Christina Linnea sa...

Följer dig gärna i valrörelsen också!

Jerker Wågberg sa...

Nä, nu ger jag upp. Har följt dig och Kent Persson länge på RSS, men nu är ni alltför "moderatstreamlina" för att vara intressanta. Tack för tidigare tankeväckande inlägg.

Patrik Mörée sa...

Jerker - du är nära, men ändå så långt borta. Överlag är vi i Alliansen mer sådär som Pratchett lite romantiskt beskriver en vargflock i en av sina böcker:
"The pack didn't attack because someone told it to. It jumped, because every single individual decided, at the same time, to jump."

Mary X Jensen sa...

Jerker det är valrörelse, håll ut ett par veckor bara så återgår jag mer till mitt vanliga jag ;-). Lovar att jag ska skärpa till mig lite redan nu. Men det är lätt att bli enformig när man är mitt i en match,

Mary X Jensen sa...

Jerker igen. Min valdagbok skriver jag på lokalbloggen Österåkerskaramellen, inte på MinaModerataKarameller. Så ha kvar RSS:en till MMK.