torsdag 16 september 2010

Filippa Reinfeldt på besök i Österåkers valstuga idag...

Vår landstingspolitiker Jan-Olov Sundström ordnade så att Filippa Reinfeldt besökte oss i valstugan idag. Skoj när politiker från andra nivåer och platser kommer på besök. Det piggar upp för alla. Så det blev mycket skratt och trevlig samvaro. Ännu mer laddade för en fortsatt valrörelse. Det är inte så många dar kvar nu... det ser ganska bra ut just nu. Men det duger inte att ta det lugnt ännu. Ingen vet förrän valet är klart.
Alliansen kom också och hälsade på förstås...Michaela Fletcher Sjöman, Filippa Reinfeldt, kommunalrådet Ingela Gardner Sundstörm och Göran Envall i samspråk...Lite skämtande hann vi allt med också. Jag undrar om det var när någon berättade att han i en dröm hade blivit omkörd av en korvkiosk... Jag nämner nu inga namn här av hänsyn. Haha, kul var det i alla fall.

Foton ovan: Jan-Olov Sundström

Filippa och hennes pressekreterare har en blogg - Filippa och jag. Här finns också bilder från besöken runt om i länet idag och hos oss i Österåker förstås.


Kolla in dessa filmisar - riktigt kul visitkort för Cherins och Filippas blogg.(bilden är suddig - kommer kanske ny i morgon när ljuset är bättre)

Inga kommentarer: