lördag 11 september 2010

Ingen rast och ingen ro för en statsminister och partiledare...

Att vara statsminister och partiledare är inget för veklingar. Nu är det sista veckan fram till valet och det handlar om att spurta. Norrmalmstorg och alliansupptakt. Överallt i länet och runt om i valstugorna i landet var det allianspyntat med den orange färg vi numera förknippar med den borgerliga alliansen. Själv bär jag mitt alliansarmband hela tiden för det är så viktigt att alliansen håller ihop nu in i det sista. Moderat alliansare. Det både på lokal och central nivå. Partiledarna är tydliga med vad de vill men på lokal nivå ser det inte alltid lika positivt ut. Det är synd att inte alla ser det så tycker jag. För det är tillsammans vi kan göra ännu ett lyckat val.



På Norrmalmstorg i Stockholm var det stort pådrag idag med alla alliansens partiledare närvarande.



Anna J hejade på...

























De verkar gilla vad Fredrik säger...



Massor av alliansare var på Norrmalmstorg för att lyssna på sina respektive partiledare...

























Det ser förall del bra ut med opinionssiffrorna men kom ihåg inget är klart förrän valet är över. Så nu kör vi ända in i kaklet för att använda ett modernt uttryck. Jag tror att han säger det...

Täby

Norrmalmstorg var inte det enda stället som Fredrik Reinfeldt talade på. Han var också i grannkommunen Täby som dessutom är därifrån han själv kommer. Jag åkte dit dels för att hämta upp fotografen som varit på Norrmalmstorg och förstås för att träffa alla trevliga Täbymoderater och snacka lite. Det blir som en särskild känsla under valrörelser man går in i ett speciellt sinnestillstånd. Kul är det men kanske tur att det bara håller på några veckor så att man får annat att tänka på sen. 















Det var mycket folk som stannat för att lyssna på Statsministern. En unge sa att det är han som bestämmer allting i Sverige.
















Statsministern är lika med extra poliser. De syntes särskilt bra i blixtens sken...
















Täbyborna och en och annan Österåkersbo också förstås var där... Folk gick ur huset kändes det som. Bra stämning och alla M-knappar tog slut.
















Fredrik Reinfeldt höll ett inspirerande tal för både Täbybor och Täbymoderater.






Fru Pethrus och Fru Jensen stod vid sidan av och talade nog om IT och Microsoft och utbildning, vi brukar göra det... Viktiga grejor tycker vi.


Ja och så det där med att valet är inte vunnit ännu, vi måste kämpa på. Många bestämmer sig först in i det sista...

OK - MinaModerataKarameller fick en signerad bok. I likhet med många andra. Faktiskt första gången i mitt liv jag ber att få en bok signerad i en kö. Men vad gör man inte när det är val. Kul.

Hur som helst - imorgon ska jag personvalskampanja.

Foto: Kim Skerving

1 kommentar:

Tokmoderaten sa...

Snygga foton, rakt av men speciellt den på den lika snygga Anna König-Jerlmyr. Hälsa Kim det...