tisdag 7 september 2010

Inte älskad av alla uppenbarligen...

men av väldigt många som tur är... Buuuhhh

Nackdelen med affischer. Det finns alltid de som vill förstöra. Man måste ha lite distans och perspektiv så här i valtider den saken är klar...

7 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Mary

Bättre det, du väcker känslor och det är bra. Men att måla liten fyrkantig mustasch på din partiledare är inte ok i min värld. Såg det tyvärr på stan idag.

//JW

Ingela sa...

Personligen tror jag snarast att "angreppet" var riktat mot nya moderaterna och inte mot dig som person.
Skulle jag vara tvingad att rösta på någon moderat skulle du vara en av kandidaterna. Så länge det finns något annat parti över huvudtaget (förutom SD) att välja på så kommer det dock aldrig att ske.

Det har inte med dig som person att göra, utan moderaterna som parti och ideologi!

Patrik Mörée sa...

Ingela: Jag hoppas så in i helvete att du inte menar vad din formulering förefaller säga - att det på något vis skulle ursäkta detta infantila och demokratifientliga beteende.
Själv har jag fått höra motsvarande från många platser i hela landet. Nerrivna affishcer för Allianspartierna, vandalisering, falska affischer för Allianspartier. Här i Luleå är det exceptionellt lugnt; förra valrörelsen försökte någon elda ner moderaternas valstuga. Är det märkligt att man inte vill ha vänstern i regerinsposition? Jag menar, ovanpå detta har vi sossarnas flagranta balansakt längs det rena valfuskets rand. Ja, att anordna "utbildningsträffar" i hur man röstar, nerlusade med sosse-reklam och avslutat med tal från sosse-ledaren är just precis det.

Mary X Jensen sa...

Jag tar inte detta personligt, om det skulle vara så är det nog udda. Rent allmänt så är det lugnt på förstörelsefronten här i år. Än så länge kanske man ska säga. Det brukar elda upp sig framöver.

Ingela sa...

Patrik: Ett förtydligande från mig då:

Självklart menar jag inte att det är okej! Jag tar bestämt avstånd från sådana metoder! (Däremot ser jag och förstår frustrationen och desperationen som jäser bland grupper som inte blir lyssnade på och rädslan för 4 år till med samma regering.)

Jag anser att det med dagens politik där man fullständigt kör över och vägrar lyssna på utsatta grupper, finns grogrund för fenomen som skapar terrorism - som jag naturligtvis också tar fullständigt avstånd ifrån!)

För din information så är jag inte heller "vänster" utan röstade på ett alliansparti i förra valet. Dock inte i år eftersom alla allianspartier har satt sig i knät på moderaterna!

Scary Devil Monastery sa...

Hyfsat övertygad om att detta är riktat mot nya moderaterna - som du inte är en typisk representant för.

Alternativt att någon såg en artistisk möjlighet - du verkar onekligen göra dig bra som zombie enligt den retuscherade skylten. :)

Tips till nästa allhellgona - vandra fram i likmaskering förbi regeringen stönandes "braaains" uppenbart inte hittandes några sådana att äta...

Mary X Jensen sa...

Jag ska absolut spara den här skylten och gå ut och skrämma folk på Halloween. Med en pumpa på huvudet kanske.