måndag 20 september 2010

Just det - räta på ryggen...

Grattis till oss alla!

Per Gudmundson skriver i Svenskan att borgerligheten borde räta på ryggen och känna stolthet. Håller med. Moderaterna har gjort sitt bästa val sdan urminnes tider. Förstå det. All anledning att vara glada och leende. Stolta också, för vilket jobbs om lagts ned överallt. Här hemma i Österåker har folk jobbat som tossingar, en del mer än andra. Det har varit fantastiskt på många sätt.

Att jag blev sjuk efter valsedelsutdelningen och därmed int ekunde ta mig in till stan och Clarion gör mig rasande. Åh vad jag hade velat vara där. Pangförkylningar med feber är inte kul. Men det går över och nu väntar man på sluträkningen för att kunna se om vi behöver bry oss om SD eller ej.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till alla oss som röstade på Alliansen i årets val. Närmare vänstern än så här, har vi nog aldrig varit.
Godnatt Sverige.

Patrik Mörée sa...

Det är rätt, Alliansare, räta på ryggen. Vi har en tung uppgift framför oss och det kommer kräva allt kurage vi kan uppmana. Vi måste ta initiativet i frågor om invandring och integration. Vi måste ta kommandot och själva sätta dagordningen för hur det samtalet ska låta. Låt oss göra det utan att kasta epitet som "rasist" och "nazist". Låt oss istället lyfta våra egna idéer om hur vi kombinerar ett öppet samhälle med demokratiska värderingar. Det är en fight vi kan vinna, bara vi tar tag i den. Tillsammans.

Hemlige sa...

Men om du stod och smittade alla du delade ut valsedlar till så fick de i alla fall något av dig.

Ludde sa...

Mary, finns det något sätt att komma i kontakt med dig via mail eller så?

Skulle vilja höra några saker med dig vid sidan av...