måndag 13 september 2010

Personvalskampanjen leder till kryss för helheten...

Enligt de riktlinjer vi fått från förbundet ska vi främst verka i våra egna områden och inte i andras. Grundtanken är att vi får våra kryss av våra grannar. Det är nog klokt tänkt. Däremot så måste centrala samtalskampanjer ske i partiets namn. Riktigt som i USA är inte våra provval precis. Man får finna sig i att vara en del i en helhet och det har jag inga personliga problem med.

Sagt och gjort jag har kommit överens med vår lokala handlare om att jag kan stå utanför och köra på. Gjorde det igår i många timmar och träffade flera som blev lite omvända. Det var bra. Idag regnade det men vi får hoppas på bättre väder imorgon. Alla får en Fredrikbok så klart. Mycket trevligt är det att prata med sina grannar. Till och med konkurrerande Roslagspartister dyker upp för att slänga lite käft och kanske kontrollera läget lite. Jag tänker mest att varje moderat där jag lyckas fånga intresse hos är en viktig del i storheten. Nu måste vi ha en borgerlig allians med kraft. Då får man lägga sina egna ambitioner lite på hyllan. Men å andra sidan så kan vi alla med våra olika kompetenser och personligheter slå igenom på olika sätt.

Låt mig slå ett slag för Österskärs Handel också. De har det absolut bästa köttet man kan få tag på, alltid närproducerat och otroligt bra kvalitet. Det smakar som kött gjorde när jag var barn. Långt från den processade produkten man får finna sig i på andra ställen. Att ta sig en tur till Österskär och handla hos Roger är väl använd tid. Man blir så nöjd med middagen sen. Kolla hemsidan här.

1 kommentar:

berinder sa...

Det ser ut som en tanke att övervakningskameran på bilden blir riktad mot din affisch.. Som att övervakningsivrarna i ditt parti vill hålla koll på dig...