fredag 8 juli 2011

Magisk afton med TEDx och Twingly...

Twingly bästa företaget i Almedalen. I alla fall så kanske vi som har varit med i IT-branschen sedan urminnes tider och följt utvecklingen och sett alla urduktiga och driftiga unga personer skapa företag på helt nya sätt och inte alltid enligt traditionellt...

Magisk afton - här bilder i härlig blandning. Mer text kommer...


Förväntansfull publik, det var fullsatt... Jag stod i tre timmar... Det var så himla intressant så det gick bra.



Småprat innan vi startar...


Välkomna hit nu ska vi bara få lite fart på Internetkopplingen som just gick ned... (det löste sig)



Anna Serner - man ska vara en doer men det gäller att lyssna även på dem som har andra åsikter, annars blir det inte bra sa hon...


Vår programmerare skulle flytta, det hade kraschat projeket så vi andra hyrde en bil och flyttade hans grejer. Det gick bra. Blocket. Martin Frey. Det handlar om att bli klar.



Om jag skulle skriva en bok skulle den heta Gubbjävlar sa Inga-Britt Ahlenius som slagit mot många institutioner och fått rätt.



Det handlar om att aldrig ge upp sa Ahlenius. Precis så. Aldrig ge upp... Hon är min idol den kvinna.



Förra året eldade han upp 100000 kronor för Gudrun Schymans räkning. Det blev rabalder. Han menar att det är händelser som vi får berättts för oss som har betydelse. Allt vi vet har någon berättat, det kommer vi ihåg. Per Cromwell på Studio Total.


Sara Damber startade Friends en organisation mot mobbning som lett till Playing for Change. Hon tror på barns inbyggda behov av att leka för att lära.


Avslutade kvällen gjorde Nisse Landgren. Gudabenådad trombonist. Vilken avslutning där i nattmörkret. Alla sjöng vem kan segla förutan vind tillsammans.


Tack så mycket Twingly - ni är verkligen favoriter...

1 kommentar:

Anton sa...

Tack själv bästa du! Hoppas vi ses även nästa år ;)

Mvh Anton, Twingly