tisdag 11 oktober 2011

Nu har skiten nått fläkten för Juholt kan man tro...


Har försökt förhålla mig till det här med Juholtsaffären på något sätt. Funderat på varför såna här saker kan hända. Lite så där förlåtande trots allt, lite mänsklighet. Det är så lätt att kasta ur sig att folk är brottslingar och klandervärda och allt möjligt. Det finns något obehagligt i mediadrev och folkdomstolen. Ingen ska dömas på förhand.

Men nu kommer det fram att Juholt har blivit informerad om omständigheterna och ändå skickar in samma räkning med begäran om hela hyresbeloppet. Där gick även min toleransgräns. Sorry.  Det är inte så att det hela bara kan ha blivit bortglömt om man inte är fullständigt döv för omvärlden. Diskussionen kring Annie Lööfs ersättning för bostad var ganska omfattande alldeles nyligen. Det kan inte ha gått någon förbi. Osedvanligt klantigt. För nu krävs det rätt bra skäl ändå för att det här ska Juholts väg... Han har dock betalat tillbaka en stor del av det belopp han fått ut för mycket.

Hur ska detta sluta?

SVT
Aftonbladet

Tokmoderaten

3 kommentarer:

Unknown sa...

Och där studsade skiten tillbaka i ansiktet på dig, och där verkar den ju höra hemma.

Anonym sa...

Var glad att HJ sitter där han sitter, med lite tur så är nästa val redan klart.. folk kan inte vara så dumma att de vill ha HJ som statsminister... då vore det skandal!
MVH
Jonas Hjälte

Mary X Jensen sa...

Unknown - varför skriva om man inte kan stå fram med eget namn? Jag anser nog att den moraliska skiten finns kvar... Den faller inte på mig. Jag tar inte emot bidrag från det allmänna.