måndag 10 oktober 2011

Vad du gör gråt dig inte fram Juholt...

Vissa beteenden gör mig mer förbannad och irriterad än andra och det är när människor gråter för att få sin vilja fram eller för att dra till sig medlidande. Det är så synd om dem och alla andra är bara dumma. De är utsatta för en komplott. Just det där gråtandet - det är faktiskt bland det värsta som finns. Ungar går an, de kan man hantera. Kärringar är värre och karlar fungerar bara inte. Så vad du gör nu Juholt gråt inte ut inför kamerorna, det gäller såväl bildligt som bokstavligt.

En annan metod som används är att frisera sanningen för att förbättra sin egen situation. Förvisso kan vi alla uppfatta den på olika sätt men att låtsas som att man inte bor ihop med någon som man fått hyran betald för i flera år är inte heller det särskilt värdigt.

Vad är det med människor? Kan ingen stå rak för vad den gör? Måste man vara "smart o listig" och tro att alla går på vad som helst. Så är det ju inte. Någon vill skada mig säger Juholt. Ja det är inte omöjligt i den branschen. Men man måste väl ändå själv veta vad man gör. Är man sambo så är man sambo. Annars kan man väl knappast tycka att det är OK att samhället betalar hela hyran för sambons lägenhet? I flera år... Utan att någon märker detta.

Ord står mot ord här. Det finns de som säger att han blivit varnad redan 2009, inte alls säger han själv.  Knutsson varnar för förtroendekatastrof. Om man får tro AB så har han stort förtroende inom S. Kanske att han då borde fått hjälp att hålla kollen. Det är inte så att man blir någon annan slags människa för att man blir partiledare, någon som kan stå över allt.

Det fanns en stund som jag kände visst medlidande med Juholt för att han nog bara varit klantig i överkant och blev tilltufsad för hårt. Försökte förstå hur det här gått till. Ville släta över. Men att direkt putsa sanningen om väsentliga saker för att ställa sig i bättre dager och sen skylla på andra. Det tär på förtroendet - för hela mänskligheten... Stödet som tydligen finns internt verkar behövas.

AftonbladetSamtidigt så höjs kritiska och lite sorgsna röster. Westerholm 


Och så den längsta bloggväggen jag har sett sedan FRA-lagsdebatten brakade på som värst: Jag såg den hos Sandro Wennberg och knycker den nu från Westerholm. Men det får bli bara denna gång... Men det är bara att inse hur denna fråga engagerar hårt. Det är något särskilt att använda offentliga medel. Det blir alltid liv i luckan då.


Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet, Allehanda.se, Arbetarbladet, Barometern, Barometern, Bohusläningen, Borås Tidning, Borås Tidning, Borås Tidning, Borås Tidning, Dagen.se, Dagen.se, Dagen.se, Dagens Industri, Dagens Media, Dagens Nyheter, Eskilstuna-Kuriren, Eskilstuna-Kuriren, Expressen, Expressen, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kristianstadsbladet, Laholms Tidning, Laholms Tidning, Laholms Tidning, Laholms Tidning, Länstidningen Östersund, Metro, Nerikes Allehanda, Norra Skåne, Norra Skåne, Norra Skåne, Norra Skåne, Norra Västerbotten, Nyhet.nu, Nyheterna, Nyheterna, Skånskan.se, Skånskan.se, Skånskan.se, Smålandsposten, Smålandsposten, Smålandsposten, Smålandsposten, Sundsvalls Nyheter, Sundsvalls Tidning, Svenska Dagbladet, Svenska Dagbladet, svt.se, Sydsvenskan, Sydsvenskan, Sydöstran, 0 Comments, Sydöstran, Upsala Nya Tidning, Upsala Nya Tidning, Upsala Nya Tidning, Vestmanlands Läns Tidning, Västerbottens Folkblad, Västerbottens-Kuriren, Västerbottens-Kuriren, Västerbottens-Kuriren, Västerbottens-Kuriren, Västerbottens-Kuriren, Ystads Allehanda, Östersunds-Posten. Nyhetskanalen,
Expressen

2 kommentarer:

HumanLabRat sa...

Alla tårar är inte krokodiltårar.

Anonym sa...

Just det faktum att han förnekade samboskapet SAMTIDIGT som han lyfte bidrag för bådas del av hyran bekräftar det faktum (i mina ögon) att han mycket väl var medveten om fusket. Annars var det väl inga problem med att säga att "ja, vi är sambos".

Och OM de INTE var sambos utan bara "kulbos" då undrar man ju VERKLIGEN varför skattebetalarna ska stå för flickvännens hyra..

Sen är det också en annan femma att ALLA andra bostadsbidragstagare för själva se till att se läser igenom reglerna och följer dem. Annars blir det i värsta fall åtal och fängelse.

Det låter ju onekligen oroväckande om en partiledare förstår reglerna SÄMRE än en outbildad invandrare i någon av förorterna.. vore det inte bättre då att byta partiledare till någom som han både läsa och förstår innehållet i det han läser?

Man blir lite trött på det här att Gudrun Schyman inte förstår skattereglerna. Mona Sahlin inte parkeringsreglerna, inte kontokortsreglerna och nu Juholt som inte förstår sig på bidragsreglerna...