torsdag 13 mars 2014

Stå på dig Mia Skäringer...

Snåla skator sparkar alltid starka systrar. Det är mer regel än undantag. Alla chanser tas. Om det är skillnad att skriva i tidningen Mama eller hos Proviva vet ej tusan. Båda betalar antar jag och det kan vara avgörande ibland. Skulle snarast säga att det är de med fast lön som kan hacka på den som frilansar sig fram i livet. Jag tror att de har tråkigt och avundsjuka är de också och söker blottor hos sina friare medsystrar. Sökandet efter den politiska korrektheten luktar inte alltid fräscht. Det är som om det finns en längtan att döma andra. Visst allt man gör är inte genomtänkt, men det gäller nog de flesta av oss...

Mia Skäringers krönika läser ni här.

Den är befriande på alla sätt och helt i linje med mina egna tankar kring hur livet är. Självklart skapar det ångest hos dem som springer ihjäl sig och äter för lite bara för att vara smala. Denna hets kring hur kroppen ska se ut är helt uppåt väggarna. Därmed inte sagt att man ska strunta i allt som har med hälsa att göra och bara vräka i sig Mc Donalds processade mat. Att gå in i matvarubutiken där 25% av golvytan upptas av läsk och chips är säkert inte det enklaste för den som känner sig sugen. Det är naturligtvis två ytterligheter det här.

Ett enkelt knep är dock att äta och vara mätt innan man handlar. Husmorstips.Även om man är kulturpersonlighet så får man skärpa till sig lite innan man ger sig på andra tycker jag.

Expressen


Inga kommentarer: