onsdag 27 juni 2007

Det här med synlig allians

P J Anders Linder tar åter upp frågan om Alliansens närvaro på politikerveckan i Visby. Han får svar av moderaternas kommunikationschef Pär Henriksson som menar att ALLA vet vilken koalition som regerar. Så ser det säkert ut från insidan menar Linder och jag håller med.

Det farligaste man kan göra nu är att ägna sig åt navelskådning och tro att alla ser och förstår samma sak som man själv gör. Så är det mycket sällan. Det finns all anledning för alliansen att visa upp sig tillsammans och visa att det finns ett VI. Alliansen samverkar inte bara bakom kulisserna utan också på scenen det tror jag människor behöver påminnas om.

Statsminister Reinfeldt borde ta en tur till Gotland, han är Sveriges populäraste partiledare enligt undersökning (och gulligaste också) och borde verkligen inte missa chansen att poängtera vem det är som leder det här landet. Annars kan man ge sig på att någon annan vill ta chansen att hålla i rodret. De nya Mauderaterna kan bli livsfarliga, för där finns det kraft att ta för sig, och den ska inte underskattas.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: