söndag 10 juni 2007

Är det fotboll, nej det är slagsmål...

I Vårby Gård träffades ett hundratal personer för att slåss. Så kul (NOT). De åkte därifrån i bilar innan polisen hann fram, så det var alltså inga småungar som var inblandade. I (SvD) kan man läsa att polisen fått uppgift om att det kunde vara fotbollssupportrar inblandade. Enligt ett obekräftat rykte hade de gjort upp om att ta sig ett slagsmål på lördagen.

Man får ta sig för pannan mest hela dagarna nu i förfäran över detta allt mer pockande behov av att slåss som vissa har. Det är snart slagsmål i varenda hörna. Det kanske skulle öppnas slagsmålsarenor i stället för fotbollsdito?

Kolla in sajten Darwin Awards den handlar om den grunda genpolen och är mycket roande men samtidigt förskräcklig. Verklighetens dumheter tycks alltid överträffa diktens. Här finns de nertecknade dessutom. Historierna finns också beskrivna i böcker om någon behöver roa sig i kollektivtrafiken medan man väntar på att eventuellt komma fram på utsatt tid. Varför finns det egentligen tidtabeller? Det är en annan fråga det.

Inga kommentarer: