tisdag 3 juli 2007

Någon har ett underligt förhållande till vatten...

Universitetsbiblioteket har än en gång blivit utsatt för skadegörelse genom att någon har öppnat vattenkranar och slitit bort avloppsrören under handfaten på flera toaletter. Förfarandet var liknande det i mars. Mycket vatten blev det. Så himla trist och onödigt.

I ett studentområde fanns det en studerande kvinna som också gillade vatten på speciellt sätt. Lät duschen stå på och rinna i timtals så att ingen annan student fick varmvatten varken till dusch eller disk. En del gick ut i tvättstugan för att hämta varmvatten så attd et värsta stekflottet från pannan skulle kunna sköljas bort. Dusch fick man åka hem till föräldrar att göra.

En dag visade det sig att kvinnan ifråga hade låtit vattnet stå och rinna i sin lilla lägenhet inte bara några timmar utan flera dagar. Allt blev förstört och vattenskadorna blev omfattande. Golven fick rivas upp, dörrar bytas och det mesta fixas till. Hon bor inte kvar längre av förståeliga skäl, hyresvärden tröttnade. Studenterna som bor där kan nu duscha och diska som vanligt.

Samband? Man vet inte. Men man kan konstatera att vissa människor har ett skruvat förhållande till vatten. Det kanske till och med är vanligt?

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: