tisdag 28 augusti 2007

Fråga till hela Bloggosfären

Hej!

Det har startats en grupp Bloggosfären på Facebook som jag antar att ni känner till.

Där diskuterades om annonsering på bloggar. Jag ställde en fråga till Mikael Svärdh, Tailsweep där, men den blev av någon anledning bortsorterad som irrelevant. Jag kan inte förstå det, men ställer i stället frågan här då och hoppas få svar (Bent jag såg ditt svar till mig, intressant och tack)

Jag undrade nämligen varför inte politikbloggar fanns med som kategori på Tailsweep om det berodde på att den här sortens bloggar är för små för att vara intressanta för annonsörer.
Vad säger ni? Jag frågar mest av allmän nyfikenhet och vill veta era erfarenheter av saken.


Andra bloggar om:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vi välkomnar även politiska bloggar till Tailsweep - anledningen till att det inte finns några idag är att vi helt enkelt inte hunnit med då vi är ett nystartat bolag.

Mary X Jensen sa...

Tack för ditt svar Mikael, det var viktigt att veta detta. Jag ska hålla ögonen på Tailsweep framöver så får vi se vad som händer. Jag kanske lägger av att blogga rätt vad det är också. Men kul är det.

Eftersom jag inte fick ställa frågan i Bloggosfärgruppen på Facebook så är det kanske via denna kanal som kontakt ska hållas. För det är väl frihet i ord och tanke vi vill ha, inte bli bortredigerade som irrellevanta när vi ställer vanliga frågor. Om de oförskämda kan jag förstå.

Jag har bett administratören om svar på varför min fråga försvunnit, men inte fått något ännu.