fredag 21 september 2007

Jardenberg borde få betalt av Google...

Diskussionen kring fordonsskylten GOOGLE börjar bli smått löjlig nu. Det är möjligt att GOOGLE-skylten aldrig skulle blivit tillåten. Men nu blev den det. Då får man stå sitt kast. Ibland blir det galet även på myndigheter. Så Vägverket, låt nu Joakim Jardenberg få ha kvar den skylt han fått av er och håll inte på och trassla in er i en massa dumheter om era rutiner osv.

Jag tycker att det är störande att det läggs ner massa tid och allmänna medel på den här frågan överhuvudtaget. Ge inte efter för vad Google tycker framför allt. Att de har varit klantiga och inte tänkt på att registrera bilskyltar i sitt eget namn är inte något de ska komma i efterhand och kräva. Det kan talas om namnsnyltning och allt möjligt annat det spelar ingen roll.

Det har pågått och pågår en del diskussioner om detta, nu senast på Realtid. Joakim Jardenberg har beskrivit det hela ur sitt perspektiv på sin blogg. Fler håller med om att detta är trams.

Jag tycker att regeringen ska tala om för Vägverket att de inte ska slösa resurser på såna här saker och framför allt inte låta amerikanska företag få favörer framför enskilda svenska medborgare. Ibland får man svälja det sura pillret och det är bara att bryta ihop och gå vidare.

Företaget Google borde snarare betala Jardenberg för att han kör omkring med skylten. Han är ingen dålig representant eftersom han är en stor förespråkare för alla Googles tjänster och dessutom en stark och välkänd profil för nya media. Dra nytta av situationen istället för att hålla på och tramsa nu.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och om vederbörande säljer bilen då som i värsta fall hamnar hos en människofientlig organisation är det lika uppenbart då !?.Tror dessutom inte att dy skulle gillat att jag stal din sida rakt av och kallade den för min. :)

Ha en bra dag. :)

SideShow Surfer

Mary X Jensen sa...

Nej det är klart att det inte inte skulle vara bra med ditt exempel. Men ur är det följer skylten vidare md bilen om man säljer den, eller är den personlig? Jag vet inte det.

Om du skulle göra min sida till din och jag din till min - nej det vore nog inte så lyckat hörru...