lördag 29 september 2007

Missa inte den mänskliga sidan

Anders Borg intervjuas i dagens Aftonbladet. Han säger dock att han inte gillar politiska och retoriska tal. Det är lite synd och det kan vara en orsak till att det ibland blir lite svårt att nå fram med budskapet om varför regeringen genomför vissa åtgärder. För varförfrågan blir alltid kvar och då blir det fritt fram för allas tolkningar. Det kan det bli precis vad som helst av, tyvärr. Det ser man inte minst när (s) genast tar fram skrämselpropagandan om hur hemskt det kommer att bli om vi förändrar något.

Men han kanske kan ta hjälp av sin allianskompis Göran Hägglund (kd). De tillsammans var en riktig succé när de gav en jättebra och avspänd presskonferens kring den nya fastighetavgiften.

Anders Borg är en cool kille, duktig och mänsklig och så gillar han sin hustru... Kvalitetsstämpel på honom.

Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

Grottolle sa...

Nu har jag läst om Anders Borg 2 gånger i Aftonbladet. Jag fattar inte hur du kan se något mänskligt i det han säger. Tvärt om så säger han ju att han har räknat ut att det fins grupper i samhället som fått det sämre. Och det har jag sakt hela tiden att dom med lägsta inkomsterna har fått betydliga försämringar. Men dom rika har fått skattelätnader på 100000 kroner..Är sånt mänskligt. Jag såg idag en gosse på ca 5 år som satt i en rullstol och hade något fel med sina ben så han var dömd till rullstolen livet ut. Hur kan du säga att Borg är mänsklig när han medvetet försämrat för en sådan kille..Jag ser inget mänskligt i det. Jag tycker istället att såna som medverkar till sånt har dålig uppfatning om mänsklighet.