lördag 15 mars 2008

Moderater söker hjälp eller bjuder in...

Att söka hjälp handlar om att vara desperat att bjuda in handlar om att öppna upp och välkomna. Tänk så olika man kan se på saken, eller hur? Jag väljer det senaste alternativet och tycker att det är rejält bra att moderaterna bjuder upp till samtal. Hur ska man annars få veta vad människor i omgivningen tycker? Hoppas att det blir riktigt högt i tak och att många kan komma till tals.

Nu ska det annonseras efter personer som vill sitta med i olika arbetsgrupper och tala om vitt skilda ämnen. Det ska bli väldigt intressant och jag hoppas att vi som redan är aktiva slipper anmäla intresset via annonser och uppmärksammas ändå. För ser ni jag tror att det också är väldigt viktigt att jobba med den installerade basen som man brukar säga i affärssammanhang. Oftast får man ut väldigt mycket av dem som redan finns. Men det kan vara bra att också söka efter nya personer förstås, men man får se till att de gamla inte glöms bort.

Det passar inte så bra med aktiva socialdemokrater i grupperna menar Erik Langby, nej kanske inte, Men å andra sidan kan de också bli moderater. Inget är hugget i sten.

Bloggaren Alter Ego menar att Stockholmsmoderaterna glömt alla bloggare som redan sitter och tycker en himla massa online. Det kan hon har riktigt rätt i förstås ;-). Vi ska förstås också hauppmärksamhet hörrni...

(SvD)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Inga kommentarer: