lördag 15 mars 2008

Socialdemokrater kartlägger anställda i landstinget...

Vår bloggarkollega tillika socialdemokraternas landstingsrådssekreterare Magnus Ljungkvist har tillsammans med kommunikationsdirektören tagit sig för med att kartlägga förvaltningens kontakter med media. Detta på grund av att han och andra fått för sig att socialdemokraterna är motarbetade av förvaltningen. Detta står att läsa i Expressen idag.

Man häpnar - åsiktsregistrering av tjänstemännen i Landstinget! Socialdemokraternas gruppledare Ingela Watz ser inget fel i kartläggningen eftersom offentlighetsprincipen gäller, och Magnus Ljungkvist har kommit fram till att det inte finns något att anmärka på hos personalen. Skönt för dem men hur otryggt kommer det inte att vara på jobbet i fortsättningen. Nästa gång något kommer ut som misshagar socialdemokraterna så kan de återigen bli utsatta för kontroll. Undrar hur många som kommer att söka sig nya jobb nu? Jag skulle nog göra det.

Det är bra att det kommer ut hur det är att arbeta för socialdemokraterna, då gäller det att inte tycka annorlunda eller att ha egna åsikter ty då känner de sig motarbetade. Just den här typen av kollektiv bestraffning och snokande som detta är ett prov på är något av det vidrigaste man kan utsätta andra för. Hualigen.

För den som inte minns så var Magnus Ljungkvist mannen som grävde fram de detaljer som ledde till Maria Borelius fall. Så han är en tuff typ... Jag förstår att tjänstemännen på landstinget känner sig uppskakade av den uppmärksamhet de nu fått.

Vilket omdöme har kommunikationsdirektören? Det är en annan viktig fråga i det här sammanhanget. Hur kunde hon få för sig att gå med på detta? Är inte detta källforskning? Är inte det högst förbjudet?


(Expressen)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: