måndag 12 maj 2008

Fildelningsdebatt i Stockholm i morgon - tisdag...

Vår moderate riksdagsman Karl Sigfrid kämpar hårt, men dock inte ensam, för att kunskapen om modern tekniks fördelar ska få det genomslag det förtjänar. Det handlar om framtiden. Tekniken har sprungit ifrån gamla lagar menar han. Det känns rätt och skönt med politiker som tar ställning och med kraft visar vad de tycker. Jag saknar det mycket i politiken, blod, hjärta och engagemang, det finns ingen mening med att jamsa med. Man måste vara tydlig men behöver därför inte vara bråkig. Respekt för den som vågar sticka ut. Man måste skilja på sak och person och driva sina hjärtefrågor. Denna fråga delar jag själv med Karl Sigfrid.

Karl Sigfrid håller stilen och imorgon är det fildelningsdebatt mellan honom och Martin Andersson som är emot spridning av piratkopior. Bara det är intressant - hur olika ingångsvärden man har i frågan.

Jag tycker att alla ska ta sig en titt på den här dokumentären så kanske inställningen till vad en "piratkopia" är förändras. Släpp sargen... framtiden är här. Den gynnar alla utom möjligen Kalle Ankabudgeterarna i ifpi-gänget.

Kolla in plats och tid för morgondagens debatt här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det är fel i länken till Good Copy Bad Copy.

Mary X Jensen sa...

Tack - fixat...