onsdag 28 maj 2008

Jag ska inte skilja mig...

Intressant? Inte det. Egentligen borde det väl vara mer intressant med dem som känner sig lyckliga i sina relationer. Det var det jag ville säga.

Linda och Fadde lägger ner sitt förhållande och Kristin och Hans ska skilja sig. Och?

Med erfarenhet av en skilsmässa (jodå) så vill jag minnas att det sista stället jag skulle vilja haft det avhandlat var i kvällspressen.

(Aftonbladet)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Kenneth sa...

Hej, först några uppskattande ord.
Din blogg är väldigt läsvärd och jag gillar att du är saklig och argumenterande samt inte håller på och larvar dig som många andra i bloggosfären när det gäller politik.
Alltid en intressant bloggpost(självklart finns undantagsfall men så ska det väl va? :)

Nu till en frågan:
Har du nånsin tid att jobba?
Jag vet själv när man bloggat eller ska skriva något tankeväckande läsvärt hur mycket tid det tar i anspråk.Sen ska det länkas,surfas för att hitta det man ska skriva om osv osv..

Kom ihåg, detta är ingen kritik, bara en intressant fråga.
Fortsätt gärna i samma takt som nu och "keep up the good work".

/Kenneth

Mary sa...

Tack för komplimangen, kul att du har nöje av mitt bloggande.

Skrivandet är för närvarande mitt jobb och jag styr min egen tid och jobbar hemifrån och är alltid online, då är det lätt att slinka in med en bloggpost medan man försöker formulera sig i andra frågor ;-). Det stretchar hjärnan...

Ändras förutsättningarna så blir det förstås inte lika lätt att blogga. Omständigheterna styr och jag söker just nu även andra jobb så rätt vad det är så kanske jag slutar blogga helt enkelt. Men nu och ett tag till så är det den här ordningen som gäller.

den 28 maj 2008 12:49

Kenneth sa...

Så det är så det ligger till!
Sluta inte blogga bara :)
Tack för svaret!

Mary sa...

Precis - du trodde väl inte att jag satt hos en arbetsgivare och bloggade ;-). Jag har alldeles för hög moral för att göra en sån grej.