söndag 10 augusti 2008

Förlovning i bloggosfären - Wow och Grattis...

Bloggaren Klokbok och bloggaren Djävulskattungen delger idag sin förlovning - coolt och grattis. Rostfritt stål låter snyggt. Rejält på något sätt.

Ska bara få meddela rent symboliskt då att jag och min man firar 13-årig bröllopsdag idag!!! Vi har inte tagit vara så mycket på olika traditioner för vi är inte så mycket för sån´t för egen del. Vi firar mest hela tiden medan livet pågår. Däremot så blev det plötsligt aktuellt att plocka fram silverringen. Nu när vi blev påminda ;-). Till vardags ligger den undangömd eftersom den fastnar i allting hela tiden och är vass. Men till förlovningsfolkets ära putsades den svarta ringen upp med hettvatten i pyts med aluminiumfolie och bakpulver fick den puttra. Och sen en tandborste med autosol och så fram med digitalkameran. Voila...


Foto: Ragnar Jensen

Vi köpte denna symbolring i Folsom i en butik som heter Just Heavenly The Shop for Angels för $7.95. Den som känner min man förstår vad det kostade på, mentalt alltså. Han är extremt icketroende vad gäller newage och annat som han kallar trams, men det var den enda butiken utöver den med julprydnader och hamburgerhaket med skitiga dukar som fanns till buds, och så fängelset Folsom State Prison förstås. Men grejen var den att vi skulle åka till Las Vegas för att gifta oss och vi hade liksom glömt det där med ring.


Nåväl vi kom till Las Vegas och vi gifte oss i ett "gazebo" i Little White Chapel, så totalt helt knäppt som det kan bli i den staden. Kanske att det var äventyret långt bort från allt det vanliga som blev kicken - för här sitter vi nu och är ett ständigt vinnande och lyckligt team. Visst rinner det in elände, men det rinner ut också i enstrid ström och det är huvudsaken. Mest lycka. Det tillönskas därför alla andra också... Grattis.

2 kommentarer:

devilkitten sa...

Tack för gratulationerna, det värmer.

Klokbok sa...

Tack så mycket :)