fredag 9 januari 2009

Att motionera på andras bekostnad...

När jag lassar ner mig i TV-soffan och kollar på dansprogrammet Let´s dance så kommer skuldkänslorna fram. Inte för att jämföra sig med dem men om man ändå gjorde lite mer än vad man gör liksom, kanske ta en tur, alltså en promenad till centrum varje dag för att köpa mjölken i stället för att storhandla med bilen en gång i veckan. Skulle göra susen faktiskt. Det lilla liksom.

Nåväl den här veckan har de haft specialpriser på träningsprylar på Lidls så jag har varit där och köpt på mig lite yogaprylar och gummiband och andra grejor. Det är dags att komma igång nu... Självklart finns här redan massor med allt möjligt komma-i-form-material men det är alltid kul att ha något nytt när man ska storsatsa. Maken menar att det är han som motionerar mest med motionscykeln eftersom det är han som bär de upp och ner för trapporna här i huset när vissa andra fått för sig att sätta igång igen. Alltså jag hade snygga ben på den tiden när jag cyklade till jobbet någon timme om dan. Men de har liksom försvunnit formerna. Nog om detta.


Den här omgången ska Blondinbella vara med och tävla i dansen. Det är jättekul för henne men jag undrar om tävlingsreglerna kommer att hålla? För man kan fråga sig är detta en dans- eller en popularitetstävling? Nog för att jag förstår att det gynnar programmakarna om hennes 1 miljon bloggläsare ringer in och röstar på henne. Men blir det då en tävling i dans? Visserligen avgör folkets röster, men kan det kallas att tävla på lika villkor...

Nu är det dags för potatissoffning... återkommer.

Uppdatering: Jahaja, nu har de dansat sig igenom första programmet. Allt är sig likt egentligen. Egentligen så är jag mest förtjust i snygga klänningar (kanske något genetiskt), men det känns som om de bytt designer för den här gången var de faktiskt inte riktigt lika tjusiga som de varit. Men det kommer flera program.

Blondinbella fick konkurrens idag, men det går fler tåg så det är bara att stå på... Som någon skrev hon är en bloggerska. Det är kul. Men Elisabeth Höglund är min favorit, fattas bara. Apropå det där med populärpoäng.

(Aftonbladet)

DN

6 kommentarer:

mrarboc sa...

Tankefel.

Alla som läser hennes blogg gillar inte henne. Ska man döma av kommentarerna så är väl fler läsare "haters" än "lovera" - hon kanske klarar sig ett par veckor men inte till final. Du får gärna citera mig om jag har fel, men det kommer inte att hända!

Mary sa...

Det är inte jag som gör ett tankefel, konstaterar bara hur det kan bli. Hon vädjar ju till alla sina läsare att rösta. Men det höll bestämt inte.

Jag röstar inte överhuvudtaget.

Dick Bengtson sa...

Inte för att jag såg programmet men kul att Blondinbella är med. Hon representerar inte bara juniorsektionen utan även den s k bloggosfären.
Du menar inte att du köpte motionsredskap på LIDL? Det är ju som att köpa dubbdäck på Konsum ;-)

Mary sa...

Jag tycker också attd et är kul att Blondinbella är med. Duktig tjej.

motionsredskap och motionsredskap - en yogabok och en matta och ett par hantlar som i färg matchar rummet jag nu lägger dem i ;-)

Men som sagt snygga färger...

Leif Ekstedt sa...

Let´s dance! Ja varför inte. Men att titta på det i TV ger väl inte så mycket för intellektets välbefinnande.För konditionen är det förödande.

simel sa...

Otroligt rolig beskrivning av träningscykeln......hur din man får allt större muskler....*vred mig i skrattkramper* Blondin bella kan slänga sig väggen efter att ha läst din blogg :o)