fredag 9 januari 2009

Sveriges bästa modebloggar...

Aftonbladets nya tävling Stora Bloggpriset drar nu igång och presenterar vilka modebloggare som kommit fram genom det nomineringsförfarande som skett genom att många av oss som är aktiva bloggare fått vara med och föreslå vilka som ska vara med och tävla .

Idag är det modebloggar som presenteras. Jag måste erkänna att jag själv inte kunde hitta någon i den här genren. Inte för jag inte är intresserad av mode utan för att jag saknade en som vände sig till min egen målgrupp. Lite större storlekar än 34, lite mer moget än tonårsstuket utan att vara tråkigt för det. En bra modeblogg för 50+ helt enkelt. Orkar inte starta en själv, men någon annan kanske vill?

Aftonbladet nominerar följande modebloggar. Det kommer fler kategorier vartefter och läsarna kommer att kunna rösta på sina favoriter från och med vecka 4 och sen ska det avgöras vilka 35 bloggar som är de bästa.

De nominerade är:

Hanna Fridén
Hotspot
Manolo
Stockholm Streetstyle
Style by Kling

Lycka till! Det är en kul grej det här. Men jag undrar vad priset blir till den som vinner blir? Mer än äran alltså. Antingen har det inte sagts eller så har jag missat det helt.


Läs mer om Stora Bloggpriset här. Som också har en jaiku-kanal. Kanske också snart en på Twitter, för det är där alla är idag.


Aftonbladet

Andra som skrivit om Stora Bloggpriset

4 kommentarer:

Mikael Persson sa...

våga vägra twitter ;)

Mary sa...

Haha, nyfikenheten tog allt över va?

frktjatlund sa...

Då kan jag tipsa om http://omstil.blogg.se. Både halvgammal och halvfet.

Suz sa...

Hett tips på modeblogg för kvinnor med en del livserfarenhet ;-O
http://suzblogg.blogspot.com/