lördag 14 februari 2009

Nu blir det liv i luckan...

Jag brukar kolla på Let´s Dance, tycker att det är ett kul program om än formatet nu efter ett par säsonger börjar tråka ut. Allt är samma hela tiden. Gårdagens stora grej var när George Scott menade att han inte boxas med fjollor utan med män. Indignationen lade sig i salongen. Oj, då. Så får man inte säga. Det är förnedrande. Tänker man till så är det lätt att förstå att det blir ett himla liv kring ett sånt uttalande. Blir dagens snackis. En fördom kommer i dagen.

MEN för att använda Tony Irvings eget specialuttryck - när det går åt andra hållet och han sitter och suktar och vrider sig av förtjusning och själv uttrycker sig i ordalag kring mäns sexuella utstrålning i för dem tydligt pinsamma ordalag då är det OK. Hur kan det komma sig?
hehe, då skrattar vi bara lite generat.

Detta är bara ett krasst konstaterande. Det är tramsande åt båda hållen helt enkelt. Det ena är inte mer rätt än det andra. De verkar vara trevliga som människor båda två, i alla fall vad man kan bedöma via TV-rutan. Låt det vara vid det. Det är en lek och i leken får man tåla. Åt båda hållen.

(Aftonbladet)

1 kommentar:

Rolf Erikson sa...

Jag tittar på orginalet, som går på höstarna på BBC. Där är det mer dans och mindre show. Kläderna vackrare, skämten roligare, helt enkelt mer proffsigt.