tisdag 29 september 2009

Intressant betraktelse - att alla är dumma mot Sahlin...

Läser Peter Anderssons blogg och ser att han är kritisk mot att alla är så dumma mot Mona Sahlin. Både bloggare och ledarskribenter ger sig på Mona Sahlin tycker han och anser att alla borde ha mer självkritik.

När min man som i allmänhet är en timid person hör något riktigt dumt så brukar han säga - Det var just en skit ur rätt röv. Tag nu och läs din egen blogg Peter Andersson och se hur vänligt du attackerar Fredrik Reinfeldt och moderaterna. Lite självkritik är på plats även åt det hållet.

Att vara partiledare är inte på alla sätt en lustig roll. Det tror jag att alla som varit det skriver under på. Man får ta rejält med ovett och det gäller att skaka av sig det mesta. Mona Sahlin är ingen duvunge, inte på något sätt. Hon är en av våra skickligaste politiker. Förvisso int een av mina favoriter men rätt ska vara rätt.

Jag har en känsla av att hon lider mer av att hon inte får mer stöd internt än av att bli bankad i skallen av oppositionen. Det hör till det politiska spelet.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Peter Andersson sa...

Den som läser just det inlägg du länkar till en gång till ser att det inleds med precis en självkritik av att balansen "eget" contra" opposition ibland kan väga alltför snett över till det sistnämnda.

Läser du inläggen igen så märker du ganska kvickt att det inte alls handlar om att slå tillbaks kritik i sakfrågor o politik. Läser du inläggen igen så ser du att mina invändningar handlar om när personangrepp blir huvudsak i stället för politiken.

Snacka om "skit" från "röv". Hade nog högre tankar om din blogg...

Mary sa...

Jag hänvisade till hela din blogg och inte bara det inlänkade inlägget Peter.

Som du säkerligen märkt så är jag försiktig med att kasta mig över Mona Sahlin personligen. Hon är en erfaren politiker och jag tror absolut inte att hon ska underskattas. Även om jag personligen inte gillar hennes stil att tala till alla som om de vore småbarn. Inte heller gillar jag den socialdemokratiska politiken ihop med v+mp. Inget att sticka under stol med.

Du fick nu klä skott för de förklenande uttryck som oftast kommer från många av dina partikamrater. Hööögerregeringen uttrycks med avsmak. Mona Sahlin själv säger att regeringen är satanisk. Hallå...

Beträffande uttrycket om röv - så avskyr jag det.