måndag 21 december 2009

Alla moderata bloggare - upprop...

Martina undrar var alla bloggare tog vägen. Anlsut er till Politometern.

Nu har Politometern varit live i drygt 3 veckor, och på knuff har den just nu 183 omnämnanden. Över 150 nya bloggar har kommit in. Kolla in populära sökningar här.Sossarna, Fp och Centern har helt klart tagit Politometern till sitt hjärta (tack till Peter Andersson, Martin Moberg, LUF, Ulrika Ingemarsdotter och många andra). Politometern täcker också vänstern och Pp på ett bra sätt, tror jag. Däremot känns det inte som den har slagit igenom lika bra hos Moderater, Kd och Mp, eftersom få eller inga nya bloggar från dessa partier kommit in (trots dina fina insatser, Mary).

Därför behöver jag nu hjälp: är du moderat, kristdemokrat eller miljöpartist eller har koll på bloggar från de partierna? Hjälp mig att få in fler gröna, mörkblå och ljusblå bloggar på Politometern. Gärna bloggar från unga politiker som ställer upp i valet, till exempel.

Att Muf-ordförandens blogg ligger nere sen en tid tillbaka är ett illavarslande omen, men några andra ung-moderater finns det väl? Att Mp skulle vara så små i bloggosfären verkar konstigt (91 bloggar), och även om S är stora i bloggosfären tror jag inte att de borde vara dubbelt så stora som moderaterna (Just nu har S 326 bloggar, M 168). Eller har jag fel? Är socialdemokraterna en så mycket större rörelse på Internet?

1 kommentar:

Anonym sa...

Måste ha fått någonting om bakfoten där. Borgerliga bloggare har förstått vidden av FRAs övervakning, därför bloggar man nu på papper som skickas med post, och röstar pirat, förstås.

/Smen