torsdag 4 mars 2010

Är detta mogna människors verk...

Vi Johnny Munkhammar får jag kännedom om en broschyr från det socialdeokratiska lägret. Jag som tycker att det känns fel att kalla (S)-gänget för vänsterexperiment och brukar undvika det börjar fundera om det kanske inte stämmer ändå.

De kallar alliansen för aliens, höhöhö... osv osv.

Moget, nej vet ni vad... Vem lockar man med detta? Ser ut som manus till en lokalrevy. Om det varit ungdomsförbundet kunde man eventuellt begripit.

Kolla in här.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

PW sa...

Att S ägnar sig sånt här är mest pinsamt för dem själva men det som upprör mig mest är att det är ett fackförbund som ligger bakom. Ett fackförbund där även ickesossar är medlemmar. Fy fan!

embryo sa...

I sak är pamfletten korrekt. Den moderata regeringen skapar ett orättvist och ojämlikt låglönesamhälle där de rika kan köpa sig tjänster och där de sjuka och svaga och ej arbetsföra och arbetslösa slås ut.

Sedan är det ju alltid så med humor och satir, att det är svårt att utföra och att det är subjektivt hur det når fram.

Jag tycker att det var ovanligt rart att kalla alliansen för aliens. Effekten av alliansens politik är dessvärre betydligt mer jordbunden och faktisk än så: den slår ut folk från brädet.

De verkliga utomjordingarna blir de som inte pallar trycket, de som hamnar i det beramade utanförskapet, arbetslösheten eller de som trycks ned i låglöneträskets göl.

Märk också att skriften har några år på nacken; den har fått rätt i alla sina antaganden.