torsdag 16 september 2010

Förtroende byggs inte med mördande reklam...

Att bygga förtroende tar tid, man måste bevisa att man är värd det. Som politiker får man jobba långsiktigt. Jag har skrivit mer än 4500 inlägg här på bloggen de senaste tre åren. Det har handlat om politik, vardagsfrågor, utbildning, ledarskap, IT och sociala medier. Det har handlat om NPF-hinder, om bättre åldringsvård, om behovet av sans och balans på alla områden. Det har handlat om  byråkratikrångel som måste bort. Det har handlat om personlig integritet över internet. En viktig fråga som dessvärre kommit i skymundan i valrörelsen. Den är dock inte glömd utan kommer att tas upp, lita på det.

Jag har suttit i fullmäktige i Upplands Väsby tre perioder, jag har haft flera förtroendeuppdrag. Jag har lång erfarenhet från ledande positioner i näringslivet och jag har god akademisk utbildning samt vana och förståelse för arbetet i en politiskt styrd organsiation. I en demokrati pekar man inte med sin egen hand utan lyssnar på andra.

Jag bor i Österskär och kandiderar även till kommunfullmäktige här. Tipsa era vänner.
Läs mer på moderaternas kandidatlänk

DN skriver om min blogg här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

Hemlige sa...

Men mördande reklam är just vad Moderaterna använder sig av. Finns det ingen som av ideologiska skäl ställer upp så köper man bara några själar.

http://www.metro.se/2010/09/16/21934/hibbs-och-zytomierska-kopta-av-modera/

Mary X Jensen sa...

Jag får inte en krona av moderaterna för att blogga här. Bara så att det blir klart.

De bloggar du nämner är sådana som jobbar mer kommersiellt. Detta är en opinionsblogg som drivs av glödande engagemang. Supportad av min man som håller hushållet med skattade pengar. OK?

britta sethson sa...

Högern går till val på två ting

1) att diskutera allt annat än politikens innehåll och i stället stjäla socialdemokratins värdeladdade ord. Som trygghet, solidaritet och välfärd. Nu har till och med Reinfeldt röd slips. Pinsamt.

2) Att använda SD som ett argument att rösta på högern för att Sverige behöver en stabil regering.

Läs detta Mary för du verkar ändå vara en varm och klok person och förklara sen vilken människosyn ni har i ert parti. Förakt för svaghet verkar vara ledordet!

http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

Mary X Jensen sa...

Britta - jag har läst det där och tänker skriva lite om det också. Men det tarvar lite mer eftertanke än jag har tid till just nu.

Det är mycket konstigt som sker i myndighetssverige. Svårt för enskild att få stöd och hjälp. Men du har väl sett att det är en särskild lag på gång för de som ramlar mellan stolarna.

britta sethson sa...

Det hjälper inte de som redan har fallit.

Hade en bekant som blev hemskickad för vård i livets slutskede. Han var så svag att han inte kunde gå. Han fick kallelse till AF med order att infinna sig annars skulle han inte få någon ersättning

Nu är han död och inga regeländringar kan nå honom. Om detta varnade remissinstanserna innan förslaget klubbades. Ändå stod ledamöter i kammaren och applåderade.

Det är inget annat än Förakt för svaghet Mary. Hur kan du försvara detta.

Det var inte bra innan heller men nu är det rena eländet. Varför tog regeringen inte alla pengar som sparades in i sjukförsäkringssystemet och använde till rehabiliterings åtgärder i stället för att sänka skatten för såna som jag med 2700 spänn i månaden. För mig är det blodspengar