fredag 10 september 2010

Spontan kampanj för alliansen...

Har under eftermiddagen varit ute på Ljusterö och kampanjat idag med min väldigt skojiga, kunniga och charmiga moderatkollega Christina Funhammar och min som Kim Skerving som jag äntligen fått att ta itu med politiken igen. Han kroknade som barn när han kände sig tvingad att sätta frimärken på lokalföreningsutskicken till medlemmarna i Väsbymoderaterna och följa med mamma på alla möten. Men numera är han vuxen, socialantropolog och politiskt intresserad och väljer själv. Det är kul att ha något gemensamt med sina vuxna barn. Christina rockar rejält och känner varenda kotte på Ljusterö, hur kul som helst och många personvalskryss för henne där får vi hoppas för alla verkar vara moderater där.

Spontankampanj...

Som vi stod där på Ljusterö Torg så kom det en ung dam fram och spontankampanjade. Hon hade nämligen lyssnat på gårdagens partiledardebatt och var minst sagt häpen och gjorde en egen affisch till förmån för alliansen. Vilken härlig företagsamhet och vilken klockren grej... Det är härligt med dessa spontana inlägg i debatten och man önskar sig fler...Denna affisch är inte auktoriserad av något parti (ännu) men designad av en alliansanhängare som tittade på Kvällsöppet  - står det i det finstilta.

Det visade sig att tjejen är designer - kolla här Swedishblondedesign och dessutom så visade det sig efter en stund att jag kände hennes bror. Så liten är världen och det hände på Ljusterö Torg av alla ställen. Kanske inte världsmetropolen i allas ögon. Men sjutton så aktiva människor där.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: