torsdag 9 december 2010

Kommentera på MinaModerataKarameller

Hej - har insett att det finns problem att kommentera här om man inte vill ange något konto utan kommentera direkt. Det verkar inte som det går.

Jag har inställningen att alla ska kunna kommentera - även anonyma.

Jag har försökt klura ut vad som kan vara fel men lyckas ej.

Någon som vet?

4 kommentarer:

anybody sa...

Jag ser att du inte fått några upplysande kommentarer och jag är fullständig idiot på ämnet .. men om min kommentarsfunktion är så´n som du behöver så kan jag berätta hur det ser ut på sidan för mina kommentarsinställningar??

Under förutsättning att ingen VERKLIGT BEGÅVAD kommentar dyker upp .. ;-)

Anonym sa...

Jag testar och det går väl alltid under 'anonym'. Så kan man ändå sätta ut sitt namn eller en signatur

Per Kjellén

Anonym sa...

Vill kommentera din artikel i SvD. Den är helt vettlös. Diplomatpost borde precis som vilken annan post vara konfidentiell. Eller vill du att all epost ska vara offentlig, skulle det passa dig? Det vore ännu värre än FRA-lagen. Ska det inte vara ett brott att avslöja hemligheter? Du verkar vara anarkist.

FredrikN

Scary Devil Monastery sa...

@Anonym

Det är nog snarare du som är helt vettlös. Granskande journalistik har alltid betraktats som en självklar del av samhället.

Diplomaternas post är inte personlig - utan en statshandling.
Här har vi ett grundläggande begrepp du borde känna till;

Medborgaren skall som regel snarare än undantag ha full insyn i staten.
Staten skall som regel snarare än undantag inte ha någon insyn alls hos medborgaren. Det här är något de flesta lär sig i grundskolan.

Och att avslöja hemligheter har hittills inte räknats som ett brott när någon tidning gjort det; Watergate, IB-affären, ja...samtliga pinsamma händelser där det bevisats att staten misskött sig har faktiskt varit hemliga!

Vi kan konstatera att din syn på vad som är vettlöst eller inte möjligen hör hemma hos nationaldemokraterna, eventuellt hos SD.

Men inte i en folkstyrd demokrati.

Intressant att det du inte väljer att kommentera är där de publicerade handlingarna pekar på åtskilliga fall av att våra folkvalda har ägnat sig åt "trolöshet i förhandlingar med främmande makt" och i övrigt svikit de mandat de tilldelats.