fredag 20 maj 2011

Nu kommer motelden - Bodström avslöjas...

Senaste dagarna har i alla fall jag fyllts av nyfikenhet inför vad det ska stå i Bodströms nya bok som lanseras nästa vecka. Skickligt har den lanserats med små antydanden om innehållet på twitter och en hel del skriverier har det varit. Vad ska han avslöja egentligen och om vem, en och annan darrar säkert på manschetten där på Sveavägen just nu.

Att Bodström inte är särskilt förtjust i Juholt men däremot i Mona Sahlin är allmänt bekant.

Nu börjar det spinnas åt andra hållet. I vanlig ordning. Expressen har idag en artikel om Bodströms goda ekonomi, något som han inte längre behöver kommentera som han säger. Idag handlar det om Bodströms engagemang i friskoleföretaget Pysslingen. Det är bekant att Juholt varit öppet emot det. Tank jag tror att de där två är som hund och katt. Inte minst så konkurrerar de just nu.

När journalister diskuterar hur de ska hantera de nya webb-journalisterna, bloggarna så borde de kanske  också fundera lite mer på spinnarna och hur de påverkar journalistiken. Kan man tycka. Det är nog värre faktiskt.

Expressen

2 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Mary

Det finns avsevört mycket mer på Thomas - det här tycker jag är rätt oskyldigt faktiskt. Och han leker verkligen med elden nu. Modigt? Snarare korkat. SKulle inte utsätta mina barn för det.

//Jw

Mary X Jensen sa...

Detta var vad som stod i tidningen. Jag har ingen aning om annat Johan. Tiden lär utvisa.