söndag 17 juli 2011

Lite lagom indignerad kanske Jämtin ska vara...

Moderaterna startade sajten Juholtssedelpress under Almedalsveckan. Där får man veta vad alla (S)-löften kostar. Nåväl jag hade personligen döpt den till S-sedelpressen eller nåt. För att undvika rekyler, för de kommer som ett brev på posten.

Jämtin är väldigt indignerad och tycker att det är smutskampanjande. Intressant - vad sägs om detta då?Det här är rena våldet... Alla vet hur man kastar kubb antar jag. Det gäller att slå ner kubbarna, här bildsatta med allianspolitiker. Så man kan se jublet när de bildsatta kubbarna kastas ned. Detta spel fann vi i (S)-lokalerna under förra året i Almedalen. Är det bortglömt? Att sätta Reinfeld upp och ner på affischer med LO som avsändare kändes också mycket vuxet (NOT), också det under förra valrörelsen. (tack för påminnelsen Ulrika Good).

Lite kanske man får tåla...
Sofia Arkelsten svarar på Jämtins kritik och undrar vad det är för fel att visa på vad förslagen kostar. Det kan man undra. Det är innehållet i sajten som är det viktiga.

Kent Persson Peter Högberg Martin Moberg Röda Berget (S)ebastian  Böhlmark Livbåten  Tokmoderaten


Läs även andra bloggares åsikter om http://bloggar.se/om/politik" rel="tag">politik, http://bloggar.se/om/socialdemokraterna" rel="tag">socialdemokraterna, http://bloggar.se/om/moderaterna" rel="tag">moderaterna, http://bloggar.se/om/reinfeldt" rel="tag">reinfeldt, http://bloggar.se/om/arkelsten" rel="tag">arkelsten, http://bloggar.se/om/smutskampanj" rel="tag">smutskampanj

Inga kommentarer: