måndag 7 november 2011

Juholt är inte den som ska ha skulden för allt...

Tappet i opinionsläget slår hårt mot socialdemokraterna och som vanligt så vill alla ha en sparkhund. Partiledare Juholt går ut och säger att det är hans fel. Gör inte så mot dig själv Håkan. Du bär inte ensam skulden för det här. Det är hela socialdemokratiska organisationen som behöver fundera till nu. På politiken som ska föras. Det är där det inte lyfter. Man får inga röster på skattehöjningar längre. Ni klagar på moderaterna och skattesänkningar, men det verkar som om folket gillar dem, eller hur? Det finns undantag förstås.

Sverige är ett land som ligger i skattetoppen och ändå inte klarar av mer än vad vi gör med avseende på att ta hand om gamla, sjuka och barn. Var tar pengarna vägen är inte riktig höjdarfråga.

Fredrik Reinfeldt får fortsatt bra förtroendesiffror och av det kan man dra slutsatsen att han gillas för sin lågmälda lite mer tillbakadragna stil som är den det klagas mest på. Det säger nåt... 

Ser med intresse fram emot att socialdemokraterna kommer fram med en vettig politisk profil utan en massa snuttifieringar så att det blir lite stuns på oppositionen här i landet. Det behövs. Frågor måste vägas och stötas mot varandra.

Så förenkla nu inte och gör enskilda personer till skyldiga. Så enkelt är det aldrig i stora organisationer. Håkan Juholt tänk på vad min svärmor lärde mig. Lär dig inte allt för då får du göra det! Det är ungefär samma sak här. Låt flera ta på sig ansvaret nu. Det kanske ska släppas. Vi moderater behöver lite att argumentera emot. 


SVD , SVD2 , DN , DN2AB ,  AB2 , AB3 , AB4 , SVD , DN
Bloggarna: Tokmoderaten  Johan  Thomas  Krassman  Peter  Kent P Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: