fredag 2 december 2011

Undrar om Juholt haft sönder en spegel...

Snacka om person att ha följas av otur. Hela världen verkar vara emot och han bara nickar och ler och säger att det är bra. Som att hälla vatten på en gås ungefär. Det är starkt på sitt sätt och på avstånd så undrar man om han är övertygad för att det är rätt det han gör eller om han är övertygad för att han saknar självinsikt. Det är svårt att bedöma den saken när dreven går på som de gör nu.

Att hans presschef slutar är väl ändå ett starkt tecken på att det finns någon slags agenda bakom kulisserna. För inte lämnar man en person i sticket som redan ligger ned? Men det är klart många resonerar kring vilka de vill associeras med och Juholt är väl inte den som har mest medvind just nu. Men allt har sin tid och presschefen säger att han avgår av personliga skäl. Gamle s-godingen Björn Rosengren har ännu en gång när han inte trott att bandet var på uttryckt sig - Juholt måste gå... Detta tydligen sagt på en middag med Östros och Österberg. Mycket sägs på middagar det vet vi och man får tycka vad man vill. Kan förstå att det inte alltid gillas att det som sägs där kommer fram.

Visst drar det i den gamla journalistnerven just nu när Socialdemokraternas verkställande utskott har möte och vad som helst kan komma ut ur det. Antingen så är det som Juholt säger - Partiet tycker att jag är bäst   och deltar i Skavlans program. Det är samma namn som förekommer hela tiden säger han också. De får reda ut det här. Att han själv förekommer hela tiden verkar inte vara så viktigt. Han får bära huvudet för de andras misstag anser Peter Högberg. I såna här soppor vet man inte vad som är vad.  Sven-Erland lyfter på locket för en TV-såpa.

Jag tror att Juholt har tappat en spegel för så här mycket otur kan man inte ha annars... Kanske att hela socialdemokratiska ledningen också gjort det. Varsin spegel i krasch.

Politik är det som borde stå på agendan. Vi får se vad som kommer ut ur dagens möte.


AB DN Expressen

Bloggar: Dick Bengtson Laakso DHE In your face och Tokmoderatens Julminmeslucka

Inga kommentarer: