måndag 23 januari 2012

Ingen oro för moderaterna...

Mina bloggkompisar börjar tycka att det varit för mycket press och media på socialdemokraterna på sistone och börjar bli oroliga. Det är nog ingen fara. Det elddop socialdemokraterna nu går igenom dels med byte av ledare och dessutom fundera ut vad de egentligen ska föra för politik kommer nog att ta lite tid. Det finns krafter som vill att hela verkställande utskottet ska bytas ut. Det stormar antagligen rejält. Hur Carin Jämtin lyckas hålla sig så stringent och skarp är beundransvärt på sitt sätt.

Moderaterna hade sin omvälvning inför 2006 och har en hel del tillgodo. Men självklart så kan man inte slå sig till ro för det. Å andra sidan på lördag blir det Kickoff och sen drar det igång. Medan andra sitter på kammaren och tänker så är moderaterna på gator och torg.

Det är nog ingen fara Kent att S-krisen förlamar oss om vi inte tillåter det förstås. Det har varit tyst i veckan men nu sparkar det igång. För egen del kommer jag att hålla koll på alla... Val på egna meriter - det får vi jobba för och det kommer vi också att göra. Ingen oro för moderaterna.


Media: SVD och DN och SVD Peter Högberg, AbAb2ExpDNSvDSvD2SVTSRSR2GP.Fredrik Pettersson ersättare i den gamla valberednignen uttalar sig i SR Sörmland. SR (Carin JämtinHökmark  Moberg  Johan  Martin  Peter  dn tokmoderaten  Millan

Inga kommentarer: