torsdag 15 mars 2012

Munkhammar gör avtryck i omvärlden...

Foto: Linda Munkhammar 
Sydkorea var senaste anhalten för moderate riksdagsledamoten Johnny Munkhammar, han blev ditbjuden för att tala om reformpolitik och fick ett stort genomslag i olika medier. Det är intressant att påpeka att det händer positiva saker när politiker reser runt i världen. Ty oftast när riksdagsledamöter är ute och reser så följs det upp med skandalartiklar kring shopping och ledig tid och slöseri med skattemedel. Det är verkligen trist för det händer en hel del positiva saker också. Vi behöver få del även av dem.

Johnny Munkhammar blir ofta inbjuden för att tala så det går inte på skattebetalarnas bekostnad och det är kanske därför det inte uppmärksammas. Det är lite synd för det är viktigt att det finns något gott och positivt av kontakterna mellan olika länder också. I Sydkorea höll han två anföranden, deltog i samtal med politiker och akademiker och gjorde flera radio- och tidningsintervjuer. Från Sydkorea, som är ett av världens ledande tillväxtländer kommer varumärken som Samsung, LG och Hyundai. 

Så här kan det se ut (inte för att jag kan läsa vad där står men ändå...


Flera artiklar finns länkade till här.  

Johnny hängde på här och skickade en komplett länksamling till olika artiklar som renderats med anledning av hans besök på olika platser. Intressant.
Inga kommentarer: