torsdag 10 januari 2013

Vilket griseri detta är...

Som en ganska liberal person anser jag att folk ska göra egna val om hur de vill leva sitt liv om de inte skadar andra. Sexköpslagen är en konstig lag eftersom den inte gäller åt båda hållen. Man får sälja men inte köpa. Vad är det för logik i det? Egentligen.

Däremot så är sexhandel med tredje person något förfärligt som måste beivras på alla sätt. Det gäller i synnerhet när det pågår genom personer som man borde kunna fövänta sig ett juste uppförande av. Poliser och andra samhällsaktörer som man kan förvänta sig har en normalt utvecklad intelligens är exempel på sådana man ska kunna ha 100% förtroende för. Tyvärr finns det rötägg även inom dessa grupper och det är synnerligen trist.

Dagens nyhet är att utredningar kring prostitution och sexköp inte utreds ordentligt trots att det finns underlag. Varför? Fanns det kollegiala bindningar? Slarvades det? Eller är sanningen så enkel som att det finns en grundläggande inställning till att unga tjejer får skylla sig själva och inte är värda att behandlas juste?

Jag blir råfeminist vid såna här tillfällen. Vilka grisar dessa män är som behandlar kvinnor som om de inte vore värda ett vitten.

Observera nu att jag menar inte ALLA män, bara de som är och beter sig som grisar. De allra flesta män är bra. Men de här som utmärker sig på griserifronten kan man bara känna förakt inför. Verkligen.Expressen
SvD

1 kommentar:

E. Nough sa...

Tss .. Normal metodik faktiskt.
De offrar 1 för att 100 skall kunna fortsätta som förut.

Tro inte för ett ögonblick att höga poliser, politiker och åklagare har slutat våldta barn... Det sker fortfarande regelbundet och eftersom de som hade bevis mot flera fick sina datorer beslagtagna och därefter "borttappade" så ser det ut som om barnsexindustrin i Sverige sitter säkert i sin sits.

Svenskarna kan antingen välja mellan att revoltera eller helt enkelt finna sig i att vissa av deras barn kommer bli BDSM-slavar i fortsättningen..