torsdag 20 september 2007

Bloggandets konsekvenser

Läste i Aftonbladet om en kille som inte fick förlängt på jobbet för att han bloggade. Man vet ju inte riktigt vad som är vad här som vanligt när man läser tidningen.

Men vad tror ni? Har någon av er råkat ut för detta?

Jag själv kan väl aldrig få börja på LO skulle jag tro.


Tillägg: Någon har fått för sig att texten ovan är hånande, inte för att jag förstår det. Men det är den inte. Absolut inte, jag tillhör dem som anser att "whistleblowers" kan vara hälsosamma för alla organisationer, men det krävs mod att ta emot kritiken och se den i sak i stället för person. Jag brukar skriva om det.

3 kommentarer:

Grottolle sa...

Nu förstår jag inte vad Lo har med det att göra? Jag jobbar åt ett privat gruvföretag och det är klart att skulle jag börja sitta och skriva en massa negativt om dom på nätet så nog skulle det bli sura miner. Men i sak tycker jag att det ska vara högt i tak. Men jag förstår arbetsgivare som nekar personalen att sitta på arbetstid på nätet om det inte behövs för jobbet. Och skulle nog kännas konstigt om man hade tid med sånt. På jobbet så jobbar man och på fritiden kan man hänga på nätet..

Mary X Jensen sa...

Du har ju rätt i det. Det är soma lltid lite eftertänksamhet som gäller. Jag tog LO som ett exempel bara, de skulle aldrig släppa in en aktiv moderat där, eller hur?

Grottolle sa...

Hehe..Nej skulle inte tro det..
Skulle nog vara svårt för dej att jobba där oxå. Man måste nog känna för det arbetsgivaren står för . Dela dess verderingar.