måndag 7 januari 2008

Jag är övertygad om att statsministern fixar biffen...

Återigen får vi läsa om 0,2 siffror hit och dit. Det var väl bara en vecka sedan den förra undersökningen som också visade på regeringens väg mot undergången samt hur bra det går för socialdemokraterna just nu. Det känns som att sitta och titta på ett metspö - nappar det eller nappar det inte, men se det rör sig i alla fall lite grann. Kanske att det blir napp, ska vi sätta på en ny mask?

Det skiftar hela tiden i opinionen, nu har (s) gått framåt i de senaste olika undersökningarna och snart så ändras det tillbaka så är det hela tiden och det känns inte som att det är nödvändigt att gå i taket för det. I och för sig bra att den lilla förändringen sker nu så att det finns tid för allmänheten att se hur alla vallöften som nu infriats kommer att slå ut. Det är först i år det kommer att visa sig. Det må nog bli svårt för (s) att stövla fram som ett skattehöjarparti sedan. Sen har (s) Marita Ulvskog vars uttalanden blir märkligare och märkligare att förstå på något sätt. I Expressen kan man läsa att hon jämför Reinfeldt med en kommunistledare!!!

Man ska naturligtvis hålla kollen på opinionssiffrorna men även dem kan få lite av "Vargen kommer" över sig om de skriks ut för ofta. Undersökningar i all ära, men jag är själv helt övertygad om att statsministern och regeringen har kollen och fixar den här biffen.

Bara man sätter P för det sk. Bodströmssamhället med fast fot nu och räddar den personliga integriteten så blir det säkert bra ;-). Det är min egen och många andras viktigaste politiska fråga just nu. Att regeringen tar ett helhetsgrepp på kontrollsamhället som i rask takt kommer rusande emot oss.

(SvD)

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: