onsdag 14 april 2010

Från förtvivlan till lycka... Andreas Viklund

Härförleden gick det ett sus i bloggosfären. Bloggaren Andreas Viklund, den mest framgångsrika av oss alla vad gäller PageRank hos Google hade fått problem. Konkurs och elände. Jag skrev om det tidigare här - Entreprenörer behöver hjälp inte stjälp. Man behöver inte vara en dålig människa för att man inte klarar av allt. I Sverige är det av tradition en stor skam att ha obetalda P-böter. Det är nästan värre än andra brott.  Men alla människor kan hamna i situationer som är svåra att råda över.

Hur som helst Andreas fick hjälp av en entreprenör som såg begåvningen och möjligheter. Sajten köptes, skatteskulder kan regleras och Andreas jobbar kvar och får hjälp med administrationen som inte var hans grej. Fantastiskt. Hoppas att detta är en signal och ett startskott för att det blir OK att misslyckas i Sverige också, att det går att starta om och att det finns hjälp att få.

Greger Pahlberg heter entreprenören som köpte andreasviklund.com. Måtte det gå bra för dem alla.

Det finns hopp och det är vår... Härligt. Kanske blev Sverige en aningens bättre för att visa på att det inte bara går utför när det börjat. Det kan vända också.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


http://www.e24.se/entreprenor/nytt-liv-i-andreas-viklunds-sajt-efter-konkursen_1985595.e24

Inga kommentarer: